Мирось Крицький

Мирось Крицький

Был в сети 25 Сентября 2020
в 07:24:34 с Android

Многие ,смотря в даль вижут то чево не вижут те у каво всьо лежит под ногами !!!

Основная информация
Дата рождения: 13 Мая 1994
Пол: Мужской
Семейное положение: есть подруга
Языки: Українська
Контакты
Город: Струпков
Skype: 9728
VK: mongomery1
Образование
Место учёбы: КИМО
Факультет: Международных отношений
Форма обучения: Заочное отделение
Статус: Кандидат наук
Год окончания: 2017
Струпковская школа 2001-2010 класс "а"
Лицей электронных технологий 2010-2013 класс "а"специализация: АВТО-СЛЮСАР
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Мировоззрение: бог є і я в нього вірю
Главное в людях: доброта и честность
Главное в жизни: развлечения и отдых
Отн. к курению: положительное
Отн. к алкоголю: компромиссное
Вдохновляют: Дим в моїх легенях..!!!
Личные интересы
Деятельность: і.НАВЧАЮСЬ У ОТИНІЙСЬКОМУ ГАРВАРДІ...КРУЧУ СТАРІ РЖАВІ МОТОРИ ТА БАВЛЮСЬ ЕЛЕКТРОДАМИ....ВОНИ ІНКОЛИ БУВАЮТЬ ТАКІ ЯК БЕНГАЛЬСЬКІ ВОГНІ..:)
Интересы: Захоплюся електронною музикою в основному ELEKTRO-HAUS, DRAMANBEYS, TEKTONIK. Ще захоплюся компютерними іграми... ЛЮБЛЮ ДИВИИСЬ НА ЗОРІ ТА КУРИТИ, НУ ЩЕ МОЖНА ПИВКА ПОПИТИ...:)))
Любимые фильмы: Подобаються такі фільми як: Американьський пиріг 1-7, Огонь і Льод і Море Пива, Кульєдж...КОМЕДІЇ НЕВАЖЛИВО ЯКІ....;)))
Любимые телешоу: Бардак-Контроль, Пекельне Побачення, NEXT, ТАНЦЮВАЛЬНІ БОЇ, МАМА-МІЯ, ХАТИ МАЖОРІВ, І ЩЕ БАГАТО ВСЯКОЇ ХІРНІ...:))
Любимые книги: Нелюблю читати це не моє..!!!! ПРОБУВАВ КУРИТИ БУКВАР НЕ ПОЛУЧАЛОСЬ...НЕХОТІВ ГОРІТИ..;(
Любимые игры: Ned for Spid, Cal of Dyutti, PROTOTYPE, GTA, Conter Straik, HEROYS, ШАШКІ НА РОЗДЯГАННЯ, КАРТИ ТЕЖ, НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС, ЛІТРОБОЛ, ФУТБОЛ, БАСКЕТБОЛ.
О себе: ЩО ПРОСЕБЕ МОЖУ РОЗПОВІСТИ СЛУХАЙТЕ: Народився в Струпкові жив та зростав теж там разом із братом його звуть Рус він дивний тіп але зараз мова йде непронього, завжди батьки казали мені рівняйся на брата він некурить не п`є але мені чомусь бути хорошим хлопчиком нехотілося... У школу пішов у 7років бо потрібно було пасти худобину ну а я як не як газда :))) Коли приходив дошколи то любив посидіти в директора на шкіряному дивані і подивитись телик , він недуже гарно показував але мені сподобався диван тому часто заходив в гості сам або позапрошенню самого директора мабуть йому було сумно безмене ,ну але навіщо тоді йому були потрібні мої батьки????(я його недуже добре розумів).... Коли був малий почав тирити в Батька сигарети защо нераз получав по шиї ну щозробиш коли хочеться курити... У 12років друг мого старшого брата витягнув мене в люди я почав ходити по клубах, барах тому подібне , почав пити кіньськими дозами хлопці додому приносили а потім мені набридло хотів навчитись пити і іти додому сам невийшло наука недала результатів...покинув пити...:( Почав зустрічатись з дівчатами , не довго зустрічався , почав сильно курити...:))) мати почала бити батько купувати сигарети... Минуло 2роки брат купив мопед ясне діло що я хотів навчитись їздати упав один раз другого разу ледь незавалив хату , брат дав в шию і більше недавав мотоцикл в руки казав " ти дурний і без мопеда" ну ясно що я це і безнього знав...:) Минув ще рік звязався з дивними друзями у яких були дивні погляди на життя став таким як вони...:) Минає щеодин рік яким я став судіть ви мої друзі...:))) █║▌║│║▌║││█║║█ █║▌║│║▌║││█║║█ █║▌║│║▌║││█║║█ Продукт виготовлено без ГМО....
Любимые цитаты:
Зачем любіть зачем страдать, віть всє путі відут в кравать........!!!!!! Халодную водку я обожаю тьоплую водку я тоже люблю , но єслі та водка учобэ мышаэт а ну єйо нафік , учьобу маю.........!!!!!!!!!!!! Моє життя як туалетний папір сіре,довге і до одного місця..!

10

Подписчиков

187

Подписок

ФОТОГРАФИИ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

100
SOCIUMIN.COM — ПОИСК ИНФОРМАЦИИ 2016 - 2024 ПРО САЙТПОИСК ЛЮДЕЙ English Language