Вікно-В-Європу Навчання-В-Польщі

Вікно-В-Європу Навчання-В-Польщі

Была в сети 03 Июня 2016
в 01:21:55 с браузера

Навчайтеся в Польщі, здобувайте Європейську Освіту та впевнено дивіться у майбутнє разом з нами! Ми робимо Ваші мрії реальністю!

Основная информация
Пол: Женский
Языки: Русский, Українська, English, Polski
Контакты
Город: Львов
Skype: OksanaBerehivska
VK: id213465516
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: умеренные
Главное в людях: смелость и упорство
Главное в жизни: саморазвитие
Личные интересы
Деятельность: Вікно в Європу – це фірма, яка організовує вступ у будь-який вищий навчальний заклад Польщі. Чому саме ми? - Наша компанія повністю допомагає абітурієнту із найважливішою частиною процесу вступу - заповнення документації. - Менеджери компанії завжди допоможуть Вам у виборі кращого вищого навчального закладу та найбільш перспективного напрямку саме для Вас. - Ми допоможемо Вам з пакетом документів НА ВІЗУ. - Наші клієнти отримують інформаційну підтримку на протязі всього навчального року. - Наша компанія надає послуги за найнижчими цінами у всій Україні! І найважливіше - МИ ДАЄМО ГАРАНТІЮ, що Ви станете студентом обраного Вами вищого навчального закладу в Польщі! Крім того програма" Вікно в Європу" гарантує: · Допомогу з вибором університету, консультації по вступній компанії, навчанню, особливостях навчального процесу. · Підготовку і подачу пакету документів, необхідних для вступу в університет. · Переклад документів польською мовою та їх нотаріальне затвердження в Польщі. · Супровід студентів до обраного Вищого Навчального Закладу в Польщі ( за бажанням! )
О себе: Наші послуги найдешевші на ринку освіти! Ми гарантуємо вступ в обраний Вами вищий навчальний заклад в Польщі! Все що потрібно зробити Вам - надіслати повідомлення і вказати напрямок, за яким Ви хочете навчатися. Ми допоможемо у виборі університету і проведемо самостійно вступну кампанію!

14

Подписчиков

51

Подписок

ФОТОГРАФИИ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

5

ДРУЗЬЯ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

132
Ellen GriftЕвгения ЛавроненкоВиолетта БобровскаяАртем ГромадськийYuliya FarrisОльга МиллерНадія ГринчукВалерия НестеренкоЕгор ЕфремовПавел НемерюкАлина ПодзигунЛяна ГірнякАндрій ПуршакАнатолий МаксимовІгор БерегівськийИрина ТоковенкоСтанислав МагазиновСтепан БожакОльга КожемякинаІгор СтепанюкМар'яна ВоробецьAntonios KourisВасилиса ВысокаяВова РачковськийАндрей БорисовІріна СтанкевичКостя КравченкоВадим МельничукСашко БулаваВасилина СмірноваВасилина КіторВасиль ЗакревськийАлина ЧубЛьвівські ВечорниціАлёна ПивоварВолодя ЗахаркоОльга КолероваВитя БаздыревТарас ЮрчишинStud ГородокТаня МасовецьОксана ГлущенкоМаша КорінецьАртур КоракАнюта ГичкаДавид ГороховецAnn PuchokЯрослав ДмитровичЛинда ПочепинскаяЛія РонаВіталік ТарасенкоАлександр КурбанМайя ШмиглюкВіка ШкабараГалина СидорякRed LifeВіктор КравченкоЕй АрнольдАнастасия СтыцюкAndrey MuschynskyyНикита ПахолюкНастя КузьменкоИра ГоршенёваМаша СолодушкаΑлена ΟвчинниковаАртемій НекрасовНаталя ВоробецьЯна ОлійникКатя СавицькаОксана ЗаболотняВероника ТоморкоMarta-Rossita LadukaНаталія КонсулТаня ШевчукРоман ЧайкаCambridge CentreМашуня КерскаяВасилий ГунькоДемьян АнистратенкоСтьопа СтельмахЛев З-ЛевівАлександра НемченкоЛюдмила СимволикаИрина ШпрахНикуля СобольСергій ЛещенкоВалентина ЛиповецДмитрий ВроцлавскийЮлія НикитенкоFuture-Ukraine LutskЄвгеній КошовийАліна ТуриКатя НовиковаKiev-Huf SocksПаша КротАндрей ПотаповNew LifeПолина МиллерЮлия Романова
SOCIUMIN.COM — ПОИСК ИНФОРМАЦИИ 2016 - 2024 ПРО САЙТПОИСК ЛЮДЕЙ English Language