Маша Вербіцька

Маша Вербіцька

Была в сети 03 Февраля 2024
в 14:52:04 с телефона

Основная информация
Пол: Женский
Контакты
Skype: httpsvk.comclub75826469
VK: id248093640
Личные интересы
Деятельность: ###################### Обробка і збір замовлення складає 3-4 дні. Доставка НовоюПоштою 1-2 дні. При тимчасовій відсутності деяких позицій на складі - до 10 робочих днів; ##################### Приємних вам покупок :)
Интересы: ШАНОВНІ КЛІЄНТИ! Відтінки можуть відрізнятись від картинки, яку Ви бачите на сторінці.Це залежить від декількох факторів:*освітлення при зйомці, *редагування фотографій в редакторі, *настройки контрасності вашого монітора. Таблиця розмірів є приблизною:для загального поняття про розміри.Лінії одежі різних виробників відрізняються користуючими лекалами від стандартів. За наявності браку відбувається обмін тільки на аналогічну модель.ВАЖЛИВО!Обміну по причині "мені не подобається, як річ на мені сидить" немає! та я допоможу Вам продати, якщо річ не підійде. ДЯКУЮ ЗА ВАШУ УВАГУ.ПРИЄМНИХ ПОКУПОК!;)
Любимые фильмы: Обмена и возврата нет! Заказывая товар будьте уверены что он Вам нужен и подойдет по размеру, для этого есть размерная сетка. Если она Вам не подоходит ориентируйтесь по тому размеру который носите обычно.

4665

Подписчиков

0

Подписок

SOCIUMIN.COM — ПОИСК ИНФОРМАЦИИ 2016 - 2024 ПРО САЙТПОИСК ЛЮДЕЙ English Language