Александр Николаевич

Александр Николаевич

Был в сети 11 Февраля 2019
в 12:14:23 с браузера

Шумоизоляция автомобиля материалами Acoustics Бренда №1 в Украине!

Основная информация
Дата рождения: 1 Января 1991
Пол: Мужской
Семейное положение: в активном поиске
Языки: Русский, Українська, Polski, English, Français
Контакты
Город: Хмельницкий
VK: id276177460
Образование
Место учёбы: ХУУП (бывш. ХИРУП)
Жизненная позиция
Полит. предпочтения: консервативные
Мировоззрение: Православие
Главное в людях: смелость и упорство
Главное в жизни: саморазвитие
Отн. к курению: негативное
Отн. к алкоголю: негативное
Личные интересы
Деятельность: Шумоизоляція автомобіля Працюю матеріалами: вібропласт, сплен та войлок, усі стики проклеюються армованим скотчем.
Интересы: Що ви отримаєте після шумоізолювання - - значне зменшення рівня шуму в автомобілі (за рахунок створення шумопоглинаючої капсули, за принципом броньованих автомобілів) - надзвичайно теплий автомобіль у зимку та прохолодний влітку - аудіозвучання переходить на рівень автомобілів преміум класу - Дно автомобіля щільно ізолюється від контакту з вологою -Збільшення вартості автомобіля при його продажі.
О себе: Я не займаюсь "халтурою" і знаю які зони автомобіля мають оклеюватись і якими матеріалами, тобто я не клею важкі листи віброіїоляції на двері, якими мають обклеюватись арки та від яких розбиваються завіси на дверцятах, а використовую спеціальні для цього полегшені малетіли (те саме відноситься до кожної частини Вашого авто) Займаюсь шумоізоляцією у себе в гаражі (район філармонії), працюю без посередників та найманих працівників, ви не переплачуєте гроші за комфортні умови (які надають автосалони) а якіcть виконаних робіт аналогічна, оскільки практику роботи з шумоізоляцією я здобував саме там. Через це і ціна у мене найкраща у місті!, до робіт підхожу з максимальною педантичністю, оклеюю кожен сантиметр Вашого авто, якість робіт гарантую на всі 100%. У мене нічого не ламається та не відстає. Все аккуратно знімається та монтується на місце. Веду повну фотофіксацію проведеної роботи! по закінченню якої демонструю фото до, під час, та по закінченню роботи. Також кожному клієнту віддаю екземпляр шумопоглинаючого матеріалу яким оклеювався його автомобіль.

21

Подписчиков

10

Подписок

ФОТОГРАФИИ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

1

ДРУЗЬЯ ПОЛЬЗОВАТЕЛЯ

131
Денис СлипченкоAleksey BeyСергей ТкачукКонстантин ВасильковскийПавло ПаровийВиктор КовалюкАлександр АлексеенкоDj СолнечнаяВалерія БондарукАлександр ПетлёвыйВова ОгойкоАртём БабякВладислав КозакБогдан БедриківськийРуслан КовальчукОлександр РибакАлександр АндриенкоСаня ПавлюкВадим СадовийИгорь ЯгольникСемен ПалійЮля ЮщенкоВіталік СокальськийСаша ОгоновськийДмитрий СтарыгинВадік MazahakaАдам КоханівськийВадім ПаращукРома ЛевандовськийВіта ТуржанськаАля ЦисельскаяІван АнтонюкПаша ІльєвМіша МатвієнкоВова ГаєвськийДенис РоземборськийСергій ТракОлександр ПрозорськийТатьяна СокальскаяРоман РоманюкАндрей ЯремчукНастя БортнякОлег КушнірОля ОсикаБодя ЦарукИнна АтаманчукРуслан ТытаровДіма ВасиловАліна ВадовськаРома ГарбарВладислав МедведчукИгорь ПасатюкОлег ГофманІгор СидорчукІрина ГуменнаВладислав АпановичМаксим МельничукСергей ОсадчукНазар ГуменнийРоман ВітАлександр ХмельницкийДен КовальВладислав ПотерайкоТанюша МартинюкМакс КиевскийМар'яна КовачАнтонина БиланОлександр СтепанюкСаша КовацькийСера СтепанишинВалентин МарцінишинBodya VolkovІванна ДихаІгор РудніцькийРоман ДеревянченкоРатибор ПеребейносВалера СусловЛюба МигунАлина ТкачукАнтонина АлександроваАндрей РазборовВіра МайАндрій ГабінетЛілія КельтманМіша СахнацькийЛеся ДобробудДарья НаумецЕлена БилинскаяЛюда Олійник-КовальМалика МедведеваАдмін СатанівСерега ПшесмецкийГанна ЛевАнжела БарабашСварог ТимошенкоСаян АхметовDetroit RepairJana KazimirВадім СобкоНаташа КвіценьКатрина ОсадчаКатя ФедишинаГо ЮрпростірСергій НосанчукРустам ФіатФаина Мутухова
SOCIUMIN.COM — ПОИСК ИНФОРМАЦИИ 2016 - 2024 ПРО САЙТПОИСК ЛЮДЕЙ English Language