Andriy Romanyuk

Andriy Romanyuk

Was online 20 October 2021
at 13:48:55 with browser

Trance Energy

Main information
Birthday: 16 January 1969
Sex: Male
Marital status: married
Languages: अवधी, ગુજરાતી , छत्तीसगढ़ी, العربية, Հայերեն, کٲشُر, ميواتي, தமிழ், Ελληνικά, ދިވެހި, बागड़ी, भील भाषा, ייִדיש, कुमाँऊनी, निमाड़ी, डोगरी, मारवाड़ी, Yorùbá, Արեւմտահայերէն, עברית, कुड़ुख़, राजस्थानी, ภาษาไทย, بلوچی, دکنی, बघेली, भोजपुरी, कोंकणी, گیلهء‌کی, बड़ो
Contacts
City: Pechenezhin
Skype: capitan_america
VK: ukrjet
Education
Place of study: Rahvusvaheline Sotsiaalteaduste Rakenduslik Kõrgkool LEX
Form of training: Part-time
Status: PhD
Year of ending: 2008
College: Запорожский авиационный колледж (ЗАК) 2003-2017 class "ч 3"specialization: Пілот-випробовувач 1-го класу

Lyceum: Авиакосмический лицей НАУ 2005-2017 class "г 2"specialization: Пілот-випробовувач 2-го класу

Lyceum: Аэрокосмический на базе "ХАИ" 2005-2009 class "ы"specialization: Пілот-випробовувач 3-го класу

Украинская академия балета 2007-2011 class "ю 2"
Life position
Political views: Liberal
Religion: Християнин
Important in others: courage and persistance
Personal priority: personal development
Views on smoking: very negative
Views on alcohol: very negative
Inspired by: Ніченька місячна, зоряна, ясная..
Interests
Activities: Благодійна
Interests: Меркантильні
Favorite movies: "Волга-Волга", "Как закалялась сталь", "Кето і Коте", "Нова папка 3" (від творців "Нова папка" та "Нова папка 2")... Улюблені серіали: "Санта-Барбара", "Бідна Настя", "Клон", "Кармеліта", "Дика роза" (особливо подобається 1836-а серія, в якій Хуан Педро полюбив Хуаніту Кончіту), "Династія", "Район Мелроуз", "Ксена принцеса-воїн", "Район Беверлі-Хіллз". Улюблені мультсеріали: "Чіп і Дейл", "Тімон і Пумба", "Покемон"
Favorite TV shows: "Ашланг! Ашланг!", "Вечірня казка", "Секс с Анфисой Чеховой"
Favorite books: Буквар, читанка за 3-ий клас, інструкція по експлуатації великого адронного колайдера, Дарія Цвек "Солодке печиво", Р. Ахметов "Как стать миллиардером или не имей 100 друзей, а убей 100 людей", П. Порошенко - збірка казок "Шоколадний зайчик", Н. Азаров "Рассказ о хитром еврее", А. Т. Слюсарчук "Пі***ц або як я обдурив всю Україну", В. Янукович "Записки осужденного", Ю. Тимошенко у співавторстві з Ю. Януковичем "Війна і мир" (1-5 томи). Журнали: "Малятко", "Пізнайко", "Барвінок", "Радянська жінка", "Playboy"
Favorite games: Чу-ва-чі-3D, хованки
About me: Високий, блакитноокий блондин зі вставною щелепою. Я міг би довго про себе розповідати, але та кількість тексту, яким я можу себе описати просто не влізе в це маленьке поле, бо це може викликати збій у роботі сервера, на якому розміщений веб-ресурс www.vk.com, створений видатним програмістом нашого непростого, я б сказав, навіть шаленого часу Павлом Дуровим, за що йому велике спасибі і низький уклін до самої землі... Так, здається я відволікся. Що ж, продовжую оповідь-казку про свою персону. Отже. жили собі дід і баба, і не було в них дітей. Ой, вибачте, це про когось іншого я згадав. Значить 65 мільйонів років тому, коли вимерли динозаври, по одній із версій через падіння на планету Земля величезного астероїда, хоча якщо чесно, то я в це не вірю. Скоріше за все вони влаштували масовий суїцид з використанням вогнепальної зброї, купленої на чорному ринку під прикриттям одного з співробітників районного відділення міліції міністерства внутрішніх справ деякої із бананових республік. Але не це головне. Головне те, що я ніяк не можу почати розповідь про себе, а все тому, що безіменний палець на лівій руці почав згинатись в іншу сторону! Не знаю, можливо це результат впливу радіаційних опадів залишених після випробування атомної бомби в Семипалатинську 1949 року. Але ж ні, можливо неправильно буде так думати відносно політики Комуністичної партії СРСР. Ну і нехай. Палець можна і ампутувати заради такої високої мети, як опис самого себе, що я вже і зробив.
Favorite quotes:
Хто годен, той не голоден. Египетская сила! Сало - сила, спорт-могила. Не заплатиш дорого - не з'їж доброго. Без праці нема нічо в сраці. Їсти - не срати, можна й почекати.

37

Followers

7

Following

User Photos

14
SOCIUMIN.COM — Search Information 2016 - 2024 About SiteSearch People Русский язык